Сертифікат Cambridge English

У серпні 2018 року Тернопільський національний економічний університет утретє отримав офіційне право підготовки кандидатів для складання іспитів з англійської мови на міжнародний , засвідчене дипломом за підписом директора Мережевого центру оцінювання знань при Кембриджському університету Франчески Вудварт.

Навчання з метою підготовки до складання Кембриджських іспитів FCE (First Certificate in English) на рівень В2 та PET (Preliminary English Test) на рівень В1 здійснюватиметься на базі навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій. Запрошуються слухачі з числа студентства та професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти м. Тернополя, а також усі бажаючі.

У випадку успішного складання зазначених вище екзаменів слухачі отримають відповідні міжнародні сертифікати без обмеженого терміну дії.

За додатковою інформацією можна звертатися у Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІІОТ ТНЕУ – тел.: (0352) 47-50-50*13148.